Vědomí

Access Consciousness je název modality, která v překladu znamená přístup k vědomí.

Vědomí nebo osvícení, je to stejné. Mnozí z nás hledají něco, ale nevědí, co to je, nebo to neumí pojmenovat. Někteří hledají sebe, hledají jistotu, něco, o co se mohou v životě opřít.

Život je živý a jedinou jistotou je změna. Jaké by to bylo oprostit se od všeho lpění na majetku, vztazích, práci nebo rodině? Jen tak být a užívat si to. Jediné, co máme, jsme my sami, naše schopnosti, talenty a naše vědomí.  

Vědomí je stav.  Je to nikde nekončící prostor naplněný klidem. Nejsou tu žádné potřeby, omezení ani napětí, žádné musím, žádné soudy. Vše je tak, jak to má být.  Nevíte, proč a kam jdete a proč tohle děláte zrovna takhle, ale víte, že to tak má být.

Jaké by to bylo jen být, a tvořit život svými volbami, protože můžeme?

Každé sezení, terapie, meditace, odblokování je krokem k vědomí. Co všechno jsme teď ochotni pustit a vzdát se toho, abychom se stali změnou a přijali vědomí všemi buňkami svého těla?

Spousta lidí touží po změně, ale opravdu je ochotná ji udělat a rozhodnout se jinak? Jsme ochotni uznat, že nám tenhle vzorec vnímání světa už nepřispívá, opustit to a vybrat si jinak?  Vybrat si co přispívá nám samým? Jsou to jen úlevné ztráty oproti tomu, co úžasného může přijít.

 Jak to vlastně chci já? Co by mně udělalo radost? Ptejte se a naslouchejte. Všechny odpovědi už stejně dávno víte!